Başkan Yılmaz’dan komşu ziyareti

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ı ziyaret etti.

Başkan Yılmaz’dan komşu ziyareti

Kentin doğusunda kalan ve komşu ilçeler olan Yıldırım, Gürsu ve Kestel’in ortak sorunlarına yönelik iş birliği gerçekleştireceklerini vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “Bursa merkezinin doğusunda kalan ilçeler olan Gürsu, Kestel ve Yıldırım olarak birlikte çalışmalar gerçekleştirmeliyiz. Çünkü ortak sorunlarımız ve beraber çözmemiz gereken meseleler var. Birbirine sınırı olan belediyeler olarak karşılıklı destek içerisinde olmalıyız. Başkanımızın geçmiş dönem tecrübelerinden ve bölge imkanlarından istifade etmek isteriz. Hem tecrübe paylaşımı hem de imkanlarımızın paylaşımını verimli bir şekilde gerçekleştirerek ilçelerimize ve dolayısıyla Bursa’ya katkı koymuş oluruz” dedi. 

ÜÇLÜ ÇÖZÜM MEKANİZMASI…

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da, “Şehrin doğu yakasında üç kardeş ilçeyiz. Sizlerin katkılarıyla bu bölgenin ortak sorunlarını birlikte dile getirirsek çözüme daha güçlü ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X