Başkan Yılmaz’dan muhtarlara ziyaret

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yaklaşan yerel seçimler öncesi her gün farklı mahallelerin muhtarlıklarını ziyaret ederek ilçede yapılan ve devam eden projeler hakkında görüşmelerde bulundu.

Başkan Yılmaz’dan muhtarlara ziyaret

Ziyaretlerinde, muhtarların mahallelerin sorunlarını kamu kurumlarına aktarıp çözüm yollarını araştırmaları bakımından önemli bir görevi yerine getirdiklerine vurgu yapan Yılmaz, mahallelerin en ücra köşesine bile ulaşarak mevcut sorunların çözülmesi yönünde üstün çaba gösterdiklerini belirterek, sorunların çözüme kavuşmasıyla birlikte de belediyenin hizmet kalitesinin artırdığını kaydetti.

Muhtarlıkların, devletin tüm kurumlarını temsil eden ve mahalle halkı ile belediye arasında önemli bir köprü görevi gördüğünü kaydeden Başkan Yılmaz, Gemlik Belediyesi ile muhtarlıklar arasındaki uyumlu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sorunların çözümü noktasında yürütülen başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X