Başkan Yılmaz’dan ‘pazar’ ziyareti

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Sıracevizler Mahallesi’ndeki Kurtbasan pazarında vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi.

Başkan Yılmaz’dan ‘pazar’ ziyareti

Bölge halkının ve esnafın taleplerini dinleyen, öneri ve şikayetlerine kulak veren Başkan Yıldırımlılara çevre dostu bez torba da dağıttı. Başkan Yılmaz, “Vatandaşımızın, esnafımızın görüş ve düşüncelerini değer veriyoruz. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Yaptığımız hizmetleri esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştireceğiz. Bu noktada esnaf ve vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelip onları dinleyerek, bizlerden isteklerini öğrenip, ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye özen gösteriyoruz. Bizler istek ve ihtiyaçlara çözüm bulmak ve Yıldırım’a hizmetler üretmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Bu anlamda Pazar yerlerimize büyük önem veriyoruz. Bu bilinçle pazar yerlerimizde kaliteyi artırmak için çalışıyoruz. Pazar esnafımıza rahat ve huzurlu bir satış ortamı sunarken, esnafımızın da hemşehrilerimizin de buralara önem vermesi, buraları temiz tutması ve kurallara uyması gerekiyor” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X