Başkanlar Erdoğan’a gitti

Beştepe’deki görüşmede kulüpler yasası ele alınırken, amatör branşlara daha fazla ilgi gösterilmesi kararlaştırıldı.

Başkanlar Erdoğan’a gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Vakfı üyelerini Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda kabul etti.

Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantıda Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek’in yanı sıra tüm Süper Lig kulüplerinin başkanları yer aldı. Bursaspor Başkanı Ali Ay da toplantıda yer alan başkanlar arasındaydı. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da yer aldığı toplantıda kulüplerle ilgili genel konular masaya yatırıldı.

Kabulde, kulüpler yasasının üzerinde çalışılması ve yeniden düzenlenmesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istenildiği öğrenilirken, amatör branşlara daha fazla ilgi gösterilmesi kararlaştırıldı. Kulüp yöneticilerinin ayrıca vergi kesintisi ve stopaj oranı konusunda fikir alış verişinde bulundukları da belirtildi. Toplantı sonunda Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir plaket takdim etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da tüm katılımcılara birer hediye verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X