Başrol oyuncusu diziye veda etti! Veda mesajı çok duygusal oldu!

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur’a 2. sezonda dahil olan ve diziye yeni bir soluk getiren Erkan Avcı, geçtiğimiz akşam diziye veda etti. Kara Kuzular’ın lideri Çeto rolündeki Avcı, sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı.

Başrol oyuncusu diziye veda etti! Veda mesajı çok duygusal oldu!

Çeto rolüyle Çukur dizisine renk katan oyuncu Erkan Avcı, geçtiğimiz akşam yayınlanan bölüme damga vurdu. Yamaç ve ailesinin baş düşmanı Çeto, Koçovalı kardeşlerin direnişine yenik düştü. Peş peşe aldığı darbeler Çeto’nun sonunu getirdi ve ölümü de yine Koçovalı ailesinin elinden oldu. 

Erkan Avcı yeni bölümün ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak sevenlerine veda etti.
 

İşte Avcı’nın o mesajı:

“Çeto için yolun sonu; benim için başka bir yolun başlangıcı.. Teşekkür etmem gereken insanlar var; reji vereninden,çay verenine kadar sağolun varolun.

Öncelikle yapımcılarımız Kerem Çatay ve Pelin Diştaş’a özellikle de bu zorlu yolu bana kolaylaştıran geminin kaptanı yönetmenimiz Sinan Öztürk’e @snnztrk tüm kalbimle teşekkür ederim.

Bitmeyen yol yok, Yol uzun; dem ağır… Yeni hikayelerde (iyi-kötü)görüşmek üzere..Sağlıcakla kalın”
 


 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X