Başsavcı Şen’den Dündar’a ziyaret

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Gökhan Şen, daha önce kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Başsavcı Şen’den Dündar’a ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye binası girişinde karşıladığı Başsavcı Gökhan Şen’in yanı sıra Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Abdülkadir Şahin ve Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek’e ilk olarak vizyon proje maketlerinin yer aldığı bölümü gezdirdi. Belediye olarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Dündar, daha sonra misafirlerini makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dündar, “Bursa’ya en iyi hizmeti sunmak için el birliği, gönül birliği ve iş birliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şen de Dündar’a Bursa’ya verdiği önemli hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X