Batalla: ‘Bizim için lig şimdi başlıyor’

Batalla, bu sezon takımın neden kötü bir performans sergilediğini kendisinin de çözemediğini belirtip, ‘Bizim için lig şimdi başlıyor’ dedi. 

Batalla: ‘Bizim için lig şimdi başlıyor’

Bursaspor kaptanı Pablo Martin Batalla, kendileri için ligin yeniden başladığını söyledi… 

Galatasaray karşısında beklemedikleri bir skor aldıklarını anlatan Batalla, ‘Puanlar alma hayaliyle geldik. Galatasaray’dan gol yiyebileceğimizi biliyorduk ama golü erken yememiz işleri gerçekten değiştirdi. Ondan sonrasında da kırmızı kart bizim için işleri zorlaştırdı’ diye konuştu.

Önümüzde 11 maç var

Kulüpteki güzel günler yaşadığını ama onların geçmişte kaldığını ifade eden Pablo, ‘Şu an içinde bulunduğumuz durumdayız. Taraftardan daha fazla ne isteyebiliriz bilmiyorum. Onlara hiçbir şey veremiyoruz bunun farkındayız. Ama şunu da söylemem gerekiyor Bursaspor için lig yeniden başlıyor. 11 maçlık yeni bir periyot var önümüzde. Puanlar alıp, kazanmamız gereken 11 maçlık yeni bir lig başlıyor’ şeklinde konuştu.

Birlik olmalıyız

Neyin yanlış gittiğini bilmediğini söyleyen Arjantinli oyuncu, ‘Bilseydim size bunu söylerdim ve bununla alakalı size çözüm sunmaya çalışırdım. Geçen sezonu ele aldığımızda ligin ilk yarısında çok fazla puan toplamıştık ikinci yarıya iyi başlamıştık. Bugün farklı durumdayız. Puanları toplamamız gereken dönem var. Bu dönemde istediğim şey herkesin birlikte olması ve bu durumdan çıkabilmesi adına güçlerini birleştirmesi’ dedi.

Kendimi düşünemem

Takım kötüyken kendi geleceğini düşünmenin kendine yakıştıracak bir durum olmadığını da kaydeden Batalla, şunları söyledi: 

‘Ben böyle egoist biri değilim kendi geleceğimiz düşünmeyeceğim şu anda. Benim için en önemli yakın gelecek kararı önümüzdeki hafta Kayseri maçından puan almak ile alakalı olan çabam olacak. Bu durumdan çıkmak için de Kayseri’den puan ve puanlar almamız çok etkili olacak.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X