Batı Trakyalılar hemşehrileri Çavuşoğlu’ndan ne istedi?

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, doğduğu ve ilkokulu bitirdikten sonra ayrıldığı Batı Trakya’ya geçtiğimiz günlerde resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. Atina, Gümülcine ve İskeçe’yi kapsayan ziyaret, Çavuşoğlu’nun doğduğu köy olan Delinasufköy’de son bu

Batı Trakyalılar hemşehrileri Çavuşoğlu’ndan ne istedi?

Ziyaret sırasında hemşehrilerinin Başbakan Yardımcısından bir isteği oldu. Bu isteğin ne olduğunu ve Çavuşoğlu’nun yanıtını Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinde okurlarına şu satırlarla aktardı:

Çavuşoğlu’na doğduğu topraklar olan Batı Trakya’da sevgi seli

Hafta sonu… Rusya’nın başkenti Moskova’daki Kremlin Sarayı’nda Batı Trakya evladı olan Cavit Çağlar’ın Putin tarafından Devlet Nişanı ile ödüllendirildiği töreni izlerken, bir başka Batı Trakya evladı olan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu da doğduğu toprakları ziyaret ediyordu.

İlkokulu bitirip ayrıldığı topraklara bir kişinin Başbakan Yardımcısı olarak ziyaret etmesi kolay anlatılabilecek şey değil.

Nitekim…

Batı Trakya’da adım attığı her yerde Çavuşoğlu’na büyük ilgi gösterildi, gittiği her köyde miting kalabalıkları oluştu.

Hele…

►Yazının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X