BATISİAD’dan Gümülcine’de iftar

Batı Trakya Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (BATISİAD), bu yıl da Batı Trakya’da binlerce soydaşı iftarda buluşturdu.

BATISİAD’dan Gümülcine’de iftar

Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) ile Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü işbirliğinde gerçekleştirilen iftara, Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, Rodop Milletvekilleri Mustafa Mustafa ve İlhan Ahmet, Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, Doğu Makedonya-Trakya Eyaleti Başkan Yardımcısı Tarkan Murtaza, Gümülcine Belediyesi Meclis üyeleri de katıldı. GTGB Başkanı Necat Ahmet, iftar yemeğinin düzenlenmesine desteklerinden dolayı BATISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Er ve dernek üyelerine teşekkür etti. Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif de, gelecek yıllarda da aynı coşku, birlik ve beraberlikle birlikte olmak istediklerini kaydetti.

GELENEKSEL HALE GELECEK

BATISİAD Başkanı Ahmet Er ise, Batı Trakyalı hemşehrileriyle iftar sofrasında olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, ”Bu yıl 2’incisini düzenlediğimiz iftarları geleneksel hale getirmek istiyoruz. Buradan zamanla göç eden ve Bursa’da ikamet eden çok sayıda iş adamımız var.

Biz de Türkiye ve Bursa ekonomisine değer katan Batı Trakyalı iş insanlarını tek çatıda toplamak arzusuyla BATISİAD’ı kurduk. Bursa’da faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Umuyoruz ki gelecek dönemde BATISİAD daha da büyüyerek hem Bursa’da hem de Batı Trakya’da önemli işlere imza atacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X