Bayram için seyahatler başladı… Otobüs biletleri tükendi!

Ramazan Bayramı ve tatil için seyahatler başladı. Otobüs biletleri tükendi! TOF Genel Başkanı Yıldırım “Okulların kapanmasının ramazan ayına denk gelmesi dolayısıyla yaz tatili için yolculuklar bugün başladı. Otobüs biletleri büyük ölçüde tükendi” dedi.

Bayram için seyahatler başladı… Otobüs biletleri tükendi!

Ramazan Bayramı ve yaz tatil için seyahatler başladı, otobüs biletleri tükendi. 

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı ve TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclis Başkanı Mustafa Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulların kapanmasının Ramazana denk geldiğini belirterek, tatil hareketliliğin Ramazan Bayramı dolayısıyla bugün itibarıyla başladığını söyledi.

Bu hareketliliğin, 3 Temmuz’da sona ermesini beklediklerini anlatan Yıldırım, Ramazan Bayramı’nı da kapsayan yaklaşık 15 günlük sürede 13 milyon yolcunun taşınacağını dile getirdi. Yıldırım, “Otobüslerimiz 260 bin sefer yapacak ve 600 milyon liralık bilet satılacak. Biletler büyük ölçüde tükendi.” diye konuştu.

Yıldırım, tatil boyunca hedeflediklerinden daha fazla yolcu taşınmasının otobüs firmalarını mutlu ettiğini belirterek, “Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca turizm otobüsleri ile ortak taşıma müsaadesi maalesef 23 Haziran itibarıyla geçerli oldu. Bu tarih biraz daha öne çekilirse daha fazla sefer yaparız ve vatandaşlarımızın ulaşım taleplerini yüksek ölçülerde karşılarız.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X