Bayramda ulaşım indirimi müjdesi

Bursa’da Ramazan Bayramı boyunca vatandaşların metro, tramvay ve otobüsleri yüzde 50 indirimli kullanacağı bildirildi.

Bayramda ulaşım indirimi müjdesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, indirimin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Ramazan ayı müddetince Bursa’da 9 arı noktada her gün iftar sofraları kurduklarını, aynı uygulamayı 17 ilçe ile 7 ayrı ülkede de gerçekleştirdiklerini vurgulayan Aktaş, belediye meclisinde onaylanan yüzde 50’lik indirimle vatandaşa ikinci bir bayram yaşatacak olmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Alınan kararın yaş ve cinsiyet sınırlaması olmaksızın tüm vatandaşları kapsadığını, engellilerle öğrenciler için mevcut indirim üzerinden ekstra bir yüzde 50 daha fiyat düşüreceklerinin altını çizen Aktaş, “Üniversite sınavına girecek kardeşlerime de buradan bir müjde vermek istiyorum. Elinde sınav giriş kağıdı olan tüm öğrencilerimiz de metro, tramvay ve otobüslerden yüzde 50 indirimle yararlanabilecek. Rahat şekilde ulaşımlarını sağlayacaklar. Aldığımız kararların hayırlı olmasını diliyorum. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X