Bazı insanlar şeref ve onurunu kaybetti!

Yusuf Erdoğan, Gençlerbirliği maçını şu sözlerle özetledi: Bize kurulu bir düzen vardı sahada. Aynı pozisyonları rakibe çalan hakem bize çalmadı. Gözümün içine bakıyor beni tahrik ediyor. Resmen ‘Gel bana birşey söyle’ diyor. Art niyet vardı.

Bazı insanlar şeref ve onurunu kaybetti!

Bursaspor’un tecrübeli ismi Yusuf Erdoğan OLAY SPOR’a zehip zemberek açıklamalar yaptı.

Gençlerbirliği’ne elenmelerini değerlendiren tecrübeli futbolcu, ‘Çok büyük hayal kırıklığı yaşadık. İki maçta da oyunun hakimi bizdik. Futbol bu, turu geçemedik. Ancak hayatta futboldan daha önemli şeyler var. Şeref ve onur gibi. Bugün bazı insanlar onları kaybetti. Biz futbol oynamaya çalışıyoruz. Bizim futbol oynamamıza izin vermediler. Çok üzgünüz’ diye konuştu.

GAYRET GÖSTERDİK

Futbol oynamak için sahaya çıktıklarını ancak buna izin verilmediğini vurgulayan Yusuf şöyle konuştu: ‘Biz büyük kulübüz. Ve büyük bir takım gibi oynamaya gayret gösterdik. Her ne olursa olsun başımız dik ayrılıyoruz sahadan. Çünkü elimizden gelen gayreti gösterdik. Taraftarımızda bize destek verdi. Sağolsunlar. Onlar da futbolu bilen insanlar. Futbol kariyerim boyunca dış faktörleri konuşmadım.’

ROBOT DEĞİLİZ

‘Yastığa başımı koyduğumda rahat uyuyamayacağım. Futbol anlamında rahatsız olduğum şeyler oldu. Bize kurulu bir düzen vardı sahada. Aynı pozisyonları rakibe çalan hakem bize çalmadı. Gözümün içine bakıyor beni tahrik ediyor. Biz de insanız. Robot değiliz. Her pozisyonda üzerimize oynadı. Resmen ‘Gel bana birşey söyle’ diyor. Art niyet vardı. Turu geçtiler hep beraber.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X