Bebe çocuk sektörü altın çağını yaşıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, gerçekleştirilen projeler sonucunda bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün altın çağını yaşadığını söyledi.

Bebe çocuk sektörü altın çağını yaşıyor

Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ı ziyaret etti. Buradaki konuşmasında Bursa’yı ortak akıl vizyonuyla geleceğe taşıyacak adımlar attıklarını vurgulayan Burkay, bebek ve çocuk konfeksiyonunun başarılarıyla tüm sektörlere örnek olduğunun altını çizdi. Burkay, ‘’Başta Junioshow fuarı olmak üzere, UR-GE, Ticari Safari ve Küresel Fuar Acentesi gibi projelerimizle sektörümüz altın çağını yaşıyor. Bu projelerle firmalarımız dünya çapında iş yapabilir bir konuma yükseldi. Tüm çalışmalarımızda bizlere destek olan BEKSİAD yönetimine teşekkür ediyorum. Sektörümüzüm gelişimi adına hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan Junioshow’un 10 Ocak’ta kapılarını açacağını dile getiren Burkay, fuar kapsamında önemli bir alım heyeti organizasyonu gerçekleştireceklerini kaydetti. Burkay, 350 kişiden oluşan yabancı alım heyetini Bursa’ya getirerek Bursalı firmalarla buluşturacaklarını ve düzenlenecek ikili iş görüşmelerinin firmaların ihracat potansiyellerine önemli katkı sağlayacağını anlattı.

HEDEF FUARI KALICI HALE GETİRMEK

BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız da, hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için çalışmalara başladıklarını belirtti. Önlerinde çok önemli bir sınav olduğuna işaret eden Yıldız, ‘’O da bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Junioshow Fuarı. Fuarımız, sizlerin destekleri ve sektör temsilcilerimizin gayretleri ile belirli bir noktaya ulaştı. Şimdi hedefimiz fuarımızı daha ileriye taşımak ve kalıcı hale getirmektir. Biz yeni yönetim olarak, geçmiş yönetimdeki arkadaşlarımız gibi, üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Sektörümüzün kalbi Bursa’da atıyor ve üretimin çok büyük bir kısmı burada yapılıyorken, fuar için başka şehirlere gitmek durumunda kalıyorduk. Çok şükür o günler geride kaldı ve alıcıları artık şehrimizde yılda iki kez bu fuar vesilesiyle de ağırlayabiliyor, işlerimizi geliştirebiliyoruz. Bu noktada sektörümüz adına sizlere teşekkür ederim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X