Belediye Akademisi’nde dersler başladı

İlçedeki gençlerin üniversiteye hazırlanması için destek olunması, ilk ve orta öğrenimde elde edilen başarının üniversite sınavında da yakalanması amacıyla geçtiğimiz yıl hayata geçirilen Kestel Belediye Akademisi, 2018-2019 öğretim yılı başladı.

Belediye Akademisi’nde dersler başladı

OSMAN GÜNEŞ

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, “Geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmak, onları geleceğe hazırlamak için eğitim alanında her noktada elimizi taşın altına koyduk. Okullarımızın bakım onarımlarından, öğrencilerimize okul forması yardımlarına, yeni okul binalarının kazandırılmasında, laboratuarların oluşturulmasında kültürel gezilere, deneme sınavlarından servis hizmetlerine varıncaya kadar eğitimin içindeyiz. 2017-2018 eğitim-öğretim yılında 160 öğrenci ile başladığımız çalışmalarımız sonucu, 63 öğrencimiz 4 yıllık bir üniversiteye yerleşti” dedi. 

2018-2019 öğretim yılında 200 öğrenci ile çalışmalara başladıklarını belirten Yener Acar, “Öğrencilerimizin tüm ihtiyaçları belediyemizce karşılanmakta olup, onlardan tek beklentimiz, Akademimizin derslerine eksiksiz olarak devam ederek üniversite sınavında başarılı bir sonuç elde etmeleri. Kendilerinden tek beklentimiz bu. İnanıyorum ki, bu yıl geçtiğimiz yıl elde edilen başarıdan daha güzel bir sonuç elde ederek başarımızı ileri taşıyacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X