Belediye başkanına silahlı saldırı

Osmaniye’nin Hasanbeyli Belediye Başkanı MHP’li Alpaslan Koca, özel bir hastane önünde silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Koca ve yanındaki 2 kişi yaralandı.

Belediye başkanına silahlı saldırı

Silahlı saldırıda yaralanan Osmaniye’nin Hasanbeyli İlçesi Belediye Başkanı Alpaslan Koca’nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Alpaslan Koca, yanındaki Burak Başaran ve Murat Karakaya ile Osmaniye’de özel bir hastaneye hasta ziyaretine gitti.

Hastaneden çıkışta, henüz belirlenemeyen nedenle Belediye Başkanı Koca ve beraberindekilere yönelik silahlı saldırı düzenlendi.

Yaralanan Koca ile yanındaki iki kişi özel hastanede tedavi altına alındı.

Burak Başaran buradaki ilk müdahalenin ardından Osmaniye Devlet Hastanesine sevk edildi.

a-012.jpg

Özel hastanenin müdürü Ali Taşçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın hastane yanında bulunan kafeteryada gerçekleştiğini söyledi.

Olayda yaralanan Başaran’ın belediyede işçi kadrosunda çalıştığını, Murat Karakaya’nın ise Başkan Koca’nın oğlunun arkadaşı olduğunu öğrendiklerini aktaran Taşçı, “Yaralılarımızdan Başkanımız ve Murat Karakaya’nın durumu iyi. Diz kapaklarından kurşun girip çıkmış. Burak Başaran isimli arkadaşımızın ise durumu kritik, kendisini Osmaniye Devlet Hastanesi’ne sevk ettik.” dedi.

Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesi Belediye Başkanı Alpaslan Koca ve beraberindeki iki kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili şüpheliler aranıyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, özel bir hastaneden hasta ziyaretinden çıkan Belediye Başkanı Koca, yanındaki Burak Başaran ve Murat Karakaya’nın yaralandığı saldırıyla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran ve olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, ayrıca faillerin tespiti için çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarına olayın yansıyıp yansımadığını araştırıyor.

Bu arada, yaralılardan Koca ve Karakaya’nın tedavisi özel bir hastanede, Başaran’ın tedavisi ise sevk edildiği Osmaniye Devlet Hastanesinde devam ediyor.

“KOCA VE KARAKAYA’NIN SAĞLIK DURUMU İYİ”

Özel hastanenin başhekimi Recep Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırıda bacaklarından yaralanan Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca ve Murat Karakaya’nın, hastanelerinde ameliyat edildiğini söyledi.

Koca ve Karakaya’nın sağlık durumunun iyi olduğunu dile getiren Aydın, “Başkanımız ile Murat Karakaya ameliyatlarını oldu. Genel durumları iyi, hayati tehlikeleri yok. Yoğun bakımda tedavileri sürüyor. Akciğerinden vurulan diğer arkadaşımızı Osmaniye Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahi Bölümüne sevk ettik.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X