Belediye personeline sağlık taraması

Gemliklilerin yaşam kalitesini yükseltmek için dev sağlık yatırımlarına imza atan Gemlik Belediyesi, personelin sağlığını önemsiyor.

Belediye personeline sağlık taraması

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde işçi, memur ve tam zamanlı sözleşmeli personelinin İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında sağlık taramaları yaptırıldı. Personele, mobil sağlık tarama aracında solunum fonksiyon testi, işitme, göz, akciğer grafiği ve kan testleri yapıldı. Ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesinin yanı sıra, mevcut sağlık problemlerinin de saptanmasının amaçlandı. 

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, belediye personelinin hem daha sağlıklı olmasını hem de hizmette verimli olmasını hedeflediklerini söyledi. Bu kapsamda personelin sağlık taramasından geçirildiğini aktaran Yılmaz, ”Belediyemizde hizmet üreten işçi ve memur gibi tüm mesai arkadaşlarımızın Gemlik’e hizmet sunarken sağlıklı koşullarda ve üretken olması bizim birinci önceliğimizdir. Bu tür sağlık taramalarını önemsiyoruz. Yapmış olduğumuz bu tür uygulamalarla hem çalışanlarımızın sağlığını, hem de iş verimini gözetme imkânına sahip oluyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X