Belediyede toplu sözleşme

İznik Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Bursa Şubesi arasındaki 2018 yılı Toplu İş Sözleşmesi’nde anlaşma sağlandı.

Belediyede toplu sözleşme

Belediye Başkanı Osman Sargın, sendika yetkilileri ve İznik Belediyesi işçileri imza töreninde bir araya geldi.

İznik Belediyesi bünyesinde çalışan 61 personeli ilgilendiren 2018 yılı Toplu İş Sözleşmesi, Belediye Başkanı Osman Sargın, Hizmet-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mehmet Keskin ve İznik Belediyesi işçilerinin katıldığı Eko Turizm Tesisleri’ndeki programda imzalandı. Sözleşmeye göre işçilere yıllık ortalama yüzde 10 olmak üzere zam yapılırken, sosyal haklarda da aynı oranda iyileştirme yapıldı.

İznik’te hayata geçirdikleri projelerin büyük bir kısmının il genelinde örnek gösterildiğini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, “Medeniyetlerin Başkenti İznik’e hizmet eden personelimiz gayret sarf ederek çalışmalarını sürdürüyor. İznik’teki bu başarıda personelin heyecanlı ve özverili çalışması da yatmaktadır. Bu çalışmalarda emeği bulunan personelimizin sosyal durumlarını iyileştirmek amacıyla da elimizden geleni yapıyoruz. Yapılan bu sözleşmenin tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X