Belediyeden eğitimcilere vefa

Karacabey Belediyesi tarafından verilen yemekte öğretmenlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, uzun süre ilçede görev yapan eğitimcilere plaket verildi.

Belediyeden eğitimcilere vefa

AYHAN FİDAN

Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Karacabeyimize ve ilçe eğitimine verdiğiniz katkılardan dolayı Karacabey halkı adına teşekkür ediyorum. Karacabey Belediyesi olarak eğitim kurumlarıyla her zaman iletişim halindeyiz. Bize gelen talepleri elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Her hafta da minik öğrencilerimizle bir araya gelerek onlarla birlikte kitap okuyoruz” ifadelerini kullandı.

Emekli eğitimcilerden Şenay Yılmaz ise, “Bu çalışma temposunda bize de zaman ayırdığı için başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendisini senelerdir tanırım. Her zaman halkla iç içe ve halkla beraber. İyi ve kötü günlerde hep yanımızda olduğu için Belediye Başkanımız Ali Özkan’a şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X