Belediyeden hastalara nakil hizmeti

Orhangazi’den Bursa, Gemlik ve Yalova başta olmak üzere diğer il ve ilçelerdeki hastanelere tedavi için gitmek isteyen vatandaşlar, Orhangazi Belediyesi’nin ücretsiz servis hizmetinden yararlanıyor.

Belediyeden hastalara nakil hizmeti

NEVZAT OKUMUŞ

 

Günlük ortalama 100 dolayındaki hasta ve yakınlarını bölgede gitmek istedikleri hastanelere tedavi için taşıyan Sağlık İşleri Birimi yetkilileri, bu hizmet için 6 araç tahsis edildiğini kaydettiler.

Orhangazi’den Bursa, Gemlik, Yalova’daki hastanelere tedavi için giden hasta ve yakınları ile servislerin kalktığı ‘Şehit Oktay Özçelik Parkı’ önünde biraraya gelen Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, hastaların ve hasta yakınlarının taleplerini dinledi.

Çağlayan, iki minibüs, üç küçük araç ve bir de hasta nakil ambulansı olmak üzere toplam 6 araçla, hizmet verildiğini ifade ederek, “Çıkan servisler tüm hastaları tedavi görecekleri hastanelere bırakıp, akşam saatlerinde ise aynı hastanelerden alarak Orhangazi’ye getiriyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X