Belediyeden okullara eğitim seti desteği

Okul bahçelerinden dersliklere kadar eğitim kurumlarının eksikliklerini gidermek için çalışma yürüten Mustafakemalpaşa Belediyesi, merkez ve kırsaldaki okullara eğitim seti desteğinde bulundu. 

Belediyeden okullara eğitim seti desteği

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe ile birlikte Yunus Emre, Mustafakemalpaşa, Öğretmen Davut, Mehmet Akif Ersoy ve Züferbey YİBO okullarını ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Fiziki aktivite, çocuk ajandası ve zekâ oyunlarından oluşan eğitim setini öğretmenlere teslim eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, okul kütüphanelerine de kitap hediye etti. 

‘İMKANLARIMIZ SEFERBER’…

Mustafakemalpaşa’da 66 ilk ve ortaokulda 12 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğünü belirten Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, merkez ve kırsalda tüm okullara her türlü konuda destek eli uzattıklarını ifade etti. Kurtulan, “İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye’nin yolu da eğitimden geçmektedir. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okul müdürlerimiz ile sürekli fikir alışverişinde bulunuyor ve okullarımızın ihtiyaçlarını gidermek için imkânlarımızı seferber ediyoruz. Eğitim kalitesini artıracak ve öğrencilerimizin hem teknik hem de fiziki anlamda daha iyi ortamlarda eğitim almalarını sağlayacak her türlü çalışmanın içerisinde yer alıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X