‘Belediyemiz yanınızda’

Gemlik Belediyesi Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde özel eğitim almış 10 kişiden oluşan ekip, ‘Belediyemiz yanınızda’ projesi kapsamında tüm mahalle ve sokakları gezerek halkın sorunlarına çözüm bulmak için çalışma yürütüyor.

‘Belediyemiz yanınızda’

Ekipler proje çerçevesinde son olarak Eşref Dinçer ve Dr. Ziya Kaya Mahalleleri’nde vatandaşların kapısını çaldı. Saha ekibiyle birlikte çalışmalara katılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, mahalle halkıyla sohbet edip, vatandaşların sorunlarını dinledi. Yılmaz’a ve saha ekibine, Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk ve Zabıta Müdürü Abdullah Dönmez eşlik etti.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Hem vatandaşlarımızın dertlerine çözüm olma noktasında, hem de belediye hizmetlerimizin işlerliğini yerinde kontrol etme noktasında, her fırsatta ve her platformda halkımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Halkın derdine derman olamayan bir belediyecilik anlayışı olamaz. Bu sebeple, attığımız her adımda halkımızın faydasına olacak işlere imza atmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X