BELGEM can dostlara sahip çıkıyor

Gemlik Belediyesi soğuk ve yağışlı havalarda sokakta yaşayan kedilerin daha rahat ve sıcak bir ortamda yaşamını devam ettirebilmesi amacıyla hayata geçirdiği ‘Kedi Evi’ projesini ilçe genelinde yaygınlaştırıyor.

BELGEM can dostlara sahip çıkıyor

Gemlik Belediyesi, kış aylarının etkisini göstermeye başladığı bu günlerde soğuk ve yağışlı havalardan hayvanların etkilenmemesi için BELGEM’in bahçesine Kedi Evi yerleştirdi.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, “Sokak hayvanları da bizim bu dünyayı paylaştığımız varlıklardır. Gemlik Belediyesi, hayvansever ve hayvan dostu bir belediyedir. Belediyemiz bu bünyede birçok yerde sokak köpekleri ve kuşlar için yaptığımız bazı uygulamalarına ek olarak, bir yenisini de kediler için yaptık. Bizler yaşadığımız ortamda hayvana, doğaya ve insana karşı merhametli olmamız gerekir. Bu nedenle Gemlik Belediyesi olarak kışın kardan, yağıştan, soğuktan, yazın ise aşırı sıcaktan sokak kedilerinin korunması amacıyla sokaktaki emanetlerimizin kötü hava koşullarından etkilenmemesi için bir projeyi daha hayata geçirdik. Belediyemizin Gençlik Merkezi olan BELGEM’e sığınan kediler artık sıcak yuvaya ve ilgiye kavuştular” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X