Benden nefret ediyorlar

Kendisini özellikle sosyal medyada sert bir şekilde eleştirenlere cevap veren popçu Gülçin, kendi halinde bir insan olmasına rağmen neden nefret edildiğini bir türlü anlayamadığını söyledi.

Benden nefret ediyorlar

KİMSEYE ZARARIM YOK

Hepsi grubundan ayrıldıktan sonra müzik kariyerine solo olarak devam eden Gülçin, hakkında yapılan olumsuz eleştirilere sessiz kalmadı. Haksızlığa uğradığını düşünen Gülçin, ‘Beni gerçekten tanımayan kişilerin hakkımda kendi inanmak istedikleri asılsız düşünceleri gelişiyor. Sonuç olarak da benden nefret ediyorlar. Oysa ki ben hayatta kimseye zararı dokunmayan, herkesi olduğu gibi kabullenen, kendi halinde bir insanım’ dedi. 

OLMADIĞIM GİBİ DAVRANAMAM

Hakkında olumsuz algıların gelişmesinde kendi hatalarının olduğunu da kabul eden Gülçin, bu durumun içine kapanık biri olmasından kaynaklandığını düşünüyor. Gülçin, ‘Çok fazla konuşarak kendimi anlatmadığım için, beni az tanıyor olabilirler. Bu da benim hatam. Kendimi müzikle, yazarak, dans ederek ifade ediyorum. Bu benim. Olmadığım biri gibi davranamam’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X