Beni kötü kız yapmak istediler

Elçin Sangu, Kiralık Aşk dizisiyle şöhreti yakalamadan önce hep kötü karakter teklifleri aldığını söyleyen Elçin Sangu, bu durumu kızıl saçlarına bağladı.

Beni kötü kız yapmak istediler

ÇOCUKKEN ÇOK DALGA GEÇTİLER

Ekranların kızıl saçlı güzeli Elçin Sangu, kariyerine dair samimi açıklamalarda bulundu. Kiralık Aşk dizisiyle şöhreti yakalamadan önce yapımcılardan sürekli kötü karakter teklifleri aldığını belirten Sangu, ‘Çocukluğumda saç rengimden dolayı acımasız eleştirilere maruz kaldım. Sektörde de öyle bir algı vardı. Renkli tipleri genelde kötü karaktere uygun görülür’ dedi.  

ŞARKI SÖYLERİM AMA ALBÜM YAPMAM 

Başrolünü Barış Arduç’la paylaştığı ‘Mutluluk Zamanı’ filminde partneriyle birlikte Bülent Ortaçgil’in ‘Bu Su Hiç Durmaz’ şarkısını seslendiren, Elçin Sangu, youtube’da 8,6 milyon kez izlendi. Bu başarı üzerine albüm teklifleri alan Sangu, ‘Şarkı söylemeyi seviyorum ama albüm hiç bilmediğim bir yer. Ben bir şeyi iyi yapayım o da oyunculuk olsun…’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X