‘Benim için de dua edin’

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bursa’da Emirsultan Türbesi’ni ziyaret ederken, çocukları sevdi, burada bulunanlarla sohbet etti. Davutoğlu, Emirsultan Türbesi’ne gelenlerden kendisine dua etmesini istedi.

‘Benim için de dua edin’
Bursa’ya dün gelen ve toplu açılış törenine katıldıktan sonra BUSİAD’ın düzenlediği törende ödül dağıtan Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, geceyi kentte geçirdi. Bu sabah Emirsultan Türbesi’ne giden Başbakan Ahmet Davutoğlu burada gördüğü 4 yaşlarındaki Kerem adlı çocuğu kucağına alıp öptü, kendisine oyuncak hediye etti.

Daha sonra eşi Sare Davutoğlu ile Emir Sultan Türbesi’ni ziyaret eden Ahmet Davutoğlu’na çıkışta tablo hediye edildi. Burada bulunanlarla tek tek tokalaşan Davutoğlu bu kişilerden kendisine dua etmelerini istedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu daha sonra Yenişehir Havaalanı’ndan Nevşehir’in Hacıbektaş İlçesi’ne uçakla hareket etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X