Benim en güzel hikayem

Yeni dizisi ‘Kuzey Yıldızı’nda bir Karadeniz kızı Yıldız’ı canlandırmaya hazırlanan Aslıhan Güner, duygu yüklü bir hikaye anlatacaklarını dile getirdi. 

Benim en güzel hikayem

BİR KARADENİZ MASALI

Güzel oyuncu Aslıhan Güner,‘Kuzey Yıldızı’ isimli diziyle seyirciyi selamlamaya hazırlanıyor. Canlandıracağı Yıldız karakterini çok sevdiğini belirten Güner, ‘Yıldız benim en güzel hikayem. Bir masal  anlatmaya geliyoruz. Çok güleceğiniz, seveceğiniz, duygulanacağınız, içten, kalpten, herkesin kendisinden bir parça bulacağı hikaye’ dedi. 

HAYALİMDEKİ ROL YILDIZ

Güçlü, çalışkan ve inatçı bir kişi olan ‘Yıldız’ı senaryoyu ilk okuduğunda benimsediğini söyleyen Aslıhan Güner, seyircinin de karakteri seveceğine inanıyor. Güner, ‘Senaryoyu okuduğumda Yıldız için yıllardır istediğim, hayal ettiğim bir karakter dedim. Karadeniz’in muhteşem coğrafyasında yaşayan bir Karadeniz kadını. Eminim herkesin kalplerine işleyecek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X