Berberlerin galibi Mustafa Ocak

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (BESOB) bağlı Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın iki listeli seçim maratonunda mevcut başkan Mustafa Ocak ipi göğüsledi.

Berberlerin galibi Mustafa Ocak

ASLIHAN AYDIN

Oda’nın olağan genel kurulu dün Salon Lidya’da gerçekleştirildi. Genel Kurul’da mevcut Başkan Mustafa Ocak ile Faruk Dülger’in listeleri yarıştı. 662 oy kullanılan seçimde Mustafa Ocak 592 üyenin oyunu alırken, Faruk Dülger ise 68 oyda kaldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı. Oda’da 4’üncü kez göreve gelen Ocak, konuşmasında eğitime ağırlık vereceklerini söyledi. Fiyat uygulamalarını standarda bağlayacaklarını vurgulayan Ocak, ‘’Bu konuda alt limit belirlendi. Cumartesi günleri hariç saat 22.00’da tüm iş yerlerinin kapanması kararı alındı. Cumartesi ise serbest olacak” dedi. Bursa Teknik Kesim Akademisi’nin 1 yıl önce kurulduğunu hatırlatan Ocak, 400 kişiye ücretsiz hizmet verdiklerini ve akademiyi geliştirmeye devam edeceklerini kaydetti.

YENİ YÖNETİM

Ocak’ın başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Hüsmen Onur, Sezai Kahraman, İdiris Özkan, Rıdvan Doğan, Muhammet Ay, Serkan Bahar, Hüdaverdi Taş, Mustafa Nezor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X