Bereket Sofrası’nda vatandaşlarla buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban her hafta cuma sabahı düzenlenen ‘Bereket Sofrası Halk Günleri’ etkinliği kapsamında dün sabah Çamaşırlık Camii’nde kılınan sabah namazının ardından kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi.

Bereket Sofrası’nda vatandaşlarla buluştu

Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte Başkanvekili Turgay Yel, Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve parti yöneticileri ile bazı meclis üyelerinin de katıldığı Bosna Hersek Derneği Lokali’ndeki buluşmada, bölgenin sorunları masaya yatırıldı.Vatandaşlar mahalleleri hakkındaki talepleri Belediye Başkanı Alper Taban’a iletti. 

Belediye Başkanı Alper Taban, “Ekibimizle birlikte halkımıza kulak vererek, dinleyerek, halkımız ne istiyor, ne diyor bunları dikkate alarak planlamalarımızı yaptık. Belediye Başkanları çok şeyler hayal edebilir ama önemli olan vatandaşın ne istediği. Vatandaşın beklentisi ne, bizim için önemli olan bu” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X