Berrak Tüzünataç güçlü kadınlar için kamera karşısına geçti

Berrak Tüzünataç, tasarımcı Ayşegül Afacan Köksal’ın markası için kamera karşısına geçti. “Her zaman güçlü ve başarılı kadınlarla işbirliği yapmaktan heyecan duyuyorum” diyen ünlü oyuncu, karın kaslarıyla da dikkat çekti…

Berrak Tüzünataç güçlü kadınlar için kamera karşısına geçti

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, tasarımcı Ayşegül Afacan Köksal’ın markası Mybestfriends için kamera karşısına geçti. Erman İştahlı’nın objektifine poz veren Tüzünataç, “Güçlü ve bu endüstrinin içinde tek başına varolmuş başarı kazanmış kadınlar ve onlarla işbirlikleri yapmak beni her zaman çok heyecanlandırıyor” dedi.
 

mybestfriends-berrak2

Çekimlerde markanın 2020 koleksiyonundan parçalar giyen ünlü oyuncu 70’lerin mimarisi ve 80’lerin detaylarıyla tasarlanmış kıyafetler giydi. 70’lerin özgür, asi ve zarif tarzı ile 80’lerin gösterişli, cesur, güçlü ve popüler stilinin klavuz olduğu Mybestfriends Sonbahar-Kış koleksiyonu maskülen ve kendine güvenen siluetler ön plana çıkartarak sürpriz kesimlerle zamansız şıklığı vurguluyor. Bayrağı taşıyan öncü kadınlardan ve minimalist mimariden ilham alınarak “daha az, daha çoktur” sloganıyla bütünleştirilerek tasarlandı.
 

mybestfriends-berrak1

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X