Beş mahalleye doğalgaz müjdesi

Orhangazi’ye bağlı Yeniköy, Çakırlı, Fatih, Örnekköy ve Gedelek Mahalleleri bu yıl içinde doğalgaza kavuşacak. 

Beş mahalleye doğalgaz müjdesi

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi’de 2006 yılında şehir merkezinde başlayan doğalgazlı yaşam, 2018 yılı içinde Fatih, Örnekköy, Yeniköy ve Çakırlı Mahalleleri ile planlama yetişirse, Gedelek Mahalleleri için de hayata geçmiş olacak. Armagaz Müdürü Andaç Karlıkay ile birlikte Armagaz Yatırım Müdürü Turgut Temizkan, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. 

Görüşmede Armagaz’ın 2018 yatırım planı masaya yatırıldı. Armagaz Müdürü Andaç Karlıkay, Armagaz olarak 2018 yılı yatırım planlamalarını Orhangazi için yapacaklarını belirterek, ”İlk etapta Fatih, Örnekköy, Yeniköy ve Çakırlı Mahallelerinin doğalgaz kazı ve dağıtım işlemlerini tamamlayacağız. İznik Gölü’nün kuzey yakasında yer alan bölgede çelik ana boru hattını Keramet Mahallesi’ne kadar ulaştıracağız. Ayrıca Gedelek Mahallesi için de planlamamızı yapıyoruz. Büyük bir ihtimalle bu yıl Gedelek Mahallesi’nin de doğalgaz çalışmalarını yapmış olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X