BESDER sektörün sesi olacak

Bursa’da estetik ve güzellik çalışanlarını tek çatı altında toplamayı hedefleyen Bursa Estetik Sektörü Çalışanları Derneği (BESDER), sektörün sesi olmayı hedefliyor.

BESDER sektörün sesi olacak

Kentin ilk estetik sektörü derneği olan BESDER, kuruluş aşamalarını tamamladı. 12 kişilik yönetim kurulu kadrosu ile kentteki sektör temsilcilerinin istek ve şikâyetlerine çözüm bulmak amacıyla çalışmayı hedefleyen derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığını ise Bursalı iş kadını Gülin Çifçi üstlendi. 

Estetik sektörünün Türkiye’de çok geniş bir çalışma alanının bulunduğuna işaret eden BESDER Yönetim Kurulu Başkanı Gülin Çifçi, sektör çalışanlarının ise on binleri bulduğunun altını çizdi. Estetik sektörü temsilcilerinin en çok dert yandıkları konuların başında haksız rekabetin geldiğini kaydeden Gülin Çifçi; “Kentimizde yüzlerce sektör temsilcisi firma hizmet veriyor.

Ancak yeterli denetimlerin yapılamaması yüzünden, kaliteli hizmet veren kurumların da canı yanıyor. Güzellik sektöründe hijyen ve kaliteli hizmet temel prensiplerimizin başında geliyor. Bu işi hakkı ile yapmayan kurumlar ise sektörümüze büyük zararlar veriyor. Dernek olarak bu ayrımın yapılması ve kaliteli kurumların ödüllendirilmesi amacıyla hizmet vereceğiz. Bunun yanı sıra üyelerimizin ve sektörümüzün sorunlarını ve taleplerini yetkili mercilere aktarmak için çalışacağız” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X