Beyaz Kurs’la sınav kaygısına son

Milli Eğitim Bakanlığı müfredatıyla paralel ilerleyen Beyaz Kurs, sınava dair nokta atışları yapıyor.

Beyaz Kurs’la sınav kaygısına son

Fiziksel ve psikolojik gücün başarıya olumlu etkisini ‘survival’ adı altında düzenlenen etkinliklerle doğaya taşıyan Beyaz Kurs, uygulamalı eğitim aktiviteleri ve ders anlatımıyla sınav kaygısına son veriyor. Öğrenmenin sadece sınıfta değil; yaşamın her alanında olduğunu vurgulayan Beyaz Kurs Yönetim Kurulu Başkanı Seyid Aşçı, sabit fikirde değil fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. 

3153.jpg

SAĞLAM KADRO YENİLİKÇİ EĞİTİM ANLAYIŞI… 

Beyaz Kurs’un Milli Eğitim Bakanlığı müfredatıyla paralel ilerlediğini ve sınava dair nokta atışları yaptığının altını çizen Aşçı, “Öğretmenlerimiz ezberci eğitim anlayışının dışına çıkarak hafıza teknikleriyle her konunun akılda kalıcılığını sağlıyor. Sınavı kazanamama korkusu değil, kazanma heyecanı yaşamak; hayalinizi hedefiniz kılmak ve bu hedefe emin adımlarla ilerlemek için Beyaz Kurs; sağlam kadrosu, yenilikçi eğitim anlayışı ve 8 yıllık tecrübesiyle sizleri bekliyor. Ekonomik krizin uzun vadede eğitim adına onarılması güç sonuçlar yaratacağını biliyoruz. Beyaz Kurs eğitimde ticarileşmeye karşı bir anlayışla yola çıkmış ve farkını yüksek kaliteye biçtiği uygun fiyatla ortaya koymuştur. Beyaz Kursta öğrenirken eğleniyoruz. Fiziksel ve psikolojik gücün başarıya olumlu etkisini ‘survival’ adı altında düzenlediğimiz etkinliklerimizle doğaya taşıyoruz. Uygulamalı eğitim aktiviteleri ve ders anlatımıyla sınav kaygısına son veriyoruz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X