Beyazıt Öztürk’ün de Çiftlik Bank’a destek verdiği ortaya çıktı!

Arkasında on binlerce mağdur bırakan ve ardından kayıplara karışan Çiftlik Bank CEO’su Mehmet Aydın gündemden düşmüyor. Bu kez de Beyazıt Öztürk’ün kendi programında Çiftlik Bank reklamı yaptığı ortaya çıktı.

Beyazıt Öztürk’ün de Çiftlik Bank’a destek verdiği ortaya çıktı!

Halktan alınan yüz milyonlarca lira topladıktan sonra sırrı kadem basan Çiftlik Bank sorumlularının ardından ortaya yeni gelişmeler çıkmaya devam ediyor.

BEYAZIT ÖZTÜRK DE REKLAMINI YAPMIŞ!

Tv sunucusu Beyazıt Öztürk’ün kendi programında Çiftlik Bank ve ürünlerinin reklamını yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Çiftlik Bank’ın onaylı Twitter hesabından da paylaşılan reklam, “Bu akşam Çiftlik Bank’ın Beyaz Show’da sizlere SÜRPRİZİ var! Herkes ekran başına 23:30 da başlıyor! ÇiftlikBank Beyaz Show’da” sözleriyle duyurulmuş.

ekran_resmi_2018-03-15_11.28.15.png

‘BEYAZ’DA BUNU YAPARSA BİZ KİME GÜVENELİM?’

Sosyal medyada bu görüntüleri paylaşan kullanıcılar ‘Beyaz da bunu yapıyorsa biz kime güvenelim?’ diye sordu. Bu reklamdan sonra, reklamlarını vatandaşların güvendiği insanlara çektirip duygularını sömüren Çiftlik Bank’a tepkiler çığ gibi büyüdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X