Bilimi duvarlara işlediler

(BTM) 10 haftalık ‘Bilim Elçileri Programı’nı başarıyla tamamlayan gönüllüler, köy okullarında gerçekleştirdikleri ‘Bilim Köşesi’ projesi kapsamında Keles İmam Hatip Ortaokulu’nun koridor ve duvarlarını bilimsel temalarla renklendirdi.

Bilimi duvarlara işlediler

Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projelerinden Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nde eğitim alan ve kulüp çatısı altında etkinliklerine devam eden ‘Bilim Elçileri’,  gönüllere dokunuyor.

Bilimi topluma yaymak ve çocuklara sevdirmek adına gönüllü faaliyetlerde bulunan bilim elçileri, bu kez Keles İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile buluştu.  Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin (BTM)  10 haftalık  ‘Bilim Elçileri Programı’nı başarıyla tamamlayan gönüllüler, köy okullarında gerçekleştirdikleri ‘Bilim Köşesi’ projesi kapsamında Keles İmam Hatip Ortaokulu’nun koridor ve duvarlarını bilimsel temalarla renklendirdi.

Okulun sınıfları ile fen ve teknoloji laboratuvarı,  kütüphane ve mescidine de çizimler yapan Bursa BTM’nin gönüllü bilim elçileri, fizik ve kimya formüllerini de okulun duvarlarına resmetti.   
Bursa BTM’nin bilim gönüllüleri,  kendilerine bu imkânı tanıyan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a ve Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi yönetimine teşekkür ettiler.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X