Bilimsel çalışmalarını fuarla sergilediler

Mudanya Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı içerisinde 4006 TÜBİTAK destekli bilimsel çalışmalar kapsamında yaptığı başvurunun kabul edilmesinin ardından, öğrenciler projelerini fuarla sergilediler.

Bilimsel çalışmalarını fuarla sergilediler

ÖMER BİLİK

Başvurulan projeler içinde biyoloji, İngilizce, coğrafya, tarih, fizik, edebiyat, kimya ve matematik alanları bulunuyor. Çalışmalar okulda açılan fuarda sergilenirken, Edebiyat Sokağı’nın da açılışı yapıldı. Projeler Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğrenci velilerin katılımıyla tanıtıldı. 

Okul Müdürü Bülent Gül, “Proje çalışmalarımızda öğrencilerimiz yeni keşfettikleri bilgileri büyük bir heyecan içerisinde hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Bugün de yapılan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nda bunları büyük heyecan ve özgüven içerisinde fuara katılanlarla faylaştıklarını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.     

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X