Bir darbe de yakın arkadaşından geldi!

Talat Bulut’un ‘Yasak Elma’ dizisinin setinde, kostüm asistanı Özge Şimşek’i taciz ettiği iddia edilmişti. Taciz iddiasından sonra oyuncunun dizi dışındaki işleri de iptal edilmeye başladı. Mahsun Kırmızıgül, Bulut’u yeni filminin kadrosundan çıkardı.

Bir darbe de yakın arkadaşından geldi!

Talat Bulut’un ‘Yasak Elma’ dizisinin setinde, kostüm asistanı Özge Şimşek’i taciz ettiği iddia edilmişti. Talat Bulut iddiaları yalanlasa da hakkında dava açıldı. Taciz iddiasından sonra oyuncunun dizi dışındaki işleri de iptal edilmeye başladı.

taciz-iddiasi-talat-bulut-u-kadro-disi-birakti-10954868_1009_m.jpg
 

KIRMIZIGÜL ÇEKİMLERİ DURDURDU

‘Mucize 2’ filmini çekmeye hazırlanan Mahsun Kırmızıgül, Talat Bulut’a rol verecekti ancak skandal iddianın üzerine Talat Bulut’u kadrodan çıkardı. Kırmızıgül, yeni bir oyuncu arayışı nedeniyle çekimleri de durdurdu.

DAHA ÖNCE ROL ALMIŞTI

Talat Bulut ‘Mucize’nin ilk serisinde ‘Öğretmen Mahir’ rolündeydi. Talat Bulut’un rol arkadaşı Eda Ece de Özge Şimşek’e destek verdi. Mahsun Kırmızıgül, ‘Mucize’ filminin ilk serisinde Talat Bulut’a rol vermişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X