Bir erkeğin aşık olduğu nasıl anlaşılır?

Bazı genel davranış eğilimleri erkeklerin karşısındaki kişiye olan duyguları hakkında ipuçları verebilir.

Bir erkeğin aşık olduğu nasıl anlaşılır?

Aslında herkes sevgisini farklı şekilde gösterir. Ancak bazı genel davranış eğilimleri erkeklerin karşısındaki kişiye olan duyguları hakkında ipuçları verebilir. İşte erkeğin aşık olup olmadığını gösteren işaretler.

Sizi her halinizle güzel bulur

Elbette ki saçlarınız yapılı olduğunda ve ışıl ışıl parladığınızda size iltifat etmesini doğal karşılıyor olabilirsiniz. Yataktan kalktığınız andan gece uyuyana kadar geçen her saniyenizde, ister bakımlı görünmek için tonlarca para harcayın isterseniz de en doğal halinizle, makyaj bile yapmadan gezin, o sizi yine de güzel bulacaktır. Bu durumda gözü sizden başkasını görmüyor demektir.

İltifat eder

Erkekler her ne kadar “Benim için iç güzelliği önemli, fiziki değerlere çok önem vermem” deseler bile mutlaka dış güzelliğe bakarlar, öncelikle bir erkek âşık olduğunu ilk olarak sizi baştan aşağı süzerek belli eder. İç güzelliğiniz de olsun ama yine de siz her zaman güzel ve bakımlı olmaya gayret edin.

15300121520.76660600.jpg

Dinler

Eğer bir erkek sizden hoşlandıysa ses tonunuzu, diksiyonunuzu; kısacası onu sözlerinizle nasıl etkileyeceğinizi merak eder. Yanınıza gelip sizinle konuşmak ve sorular sormak ister.. Erkekler güldüren ve zeki kızlardan hoşlanırlar. Örneğin ona çocukluğunuzun komik anılarını anlatabilirsiniz. Ayrıca tane tane konuşmaya gayret edin. İyi bir diksiyon ve etkileyici bir ses tonuna önem verdiklerini de unutmayın.

15300122000.72456100.jpg

Fedakâr olur

Eğer bir erkek sizden hoşlanıyorsa içgüdüsel olarak sizi korumak ister, örneğin kalabalık ortamlarda rahatsız olduğunuzu düşünürse sizin için tartışmaya girebilir. Size sorular sorarak ihtiyaçlarınızı anlamaya çalışır. Sağlığınızın ve keyfinizin yerinde olmasını herkesten çok o ister. Sizi her koşulda korumaya çalışıp üzülmemeniz için elinden geleni yapar.

Zaman ayırmanızı ister

Bir erkeğin hayatta en önem verdiği şeylerden biri de ilgilenilmektir. Kısacası ona önem vermenizi ve onunla vakit geçirmenizi bekler. Onunla ilgilendiğiniz zaman mutlu olup, ona vakit ayırmadığınız zamanlarda ise kıskançlık duyguları ön plana çıkar.

15300121330.19948800.jpg

Öncelik sizsinizdir

Seven erkek sevgilisine öncelik tanır. Onun için siz, zaman zaman ailesinden ve en yakın arkadaşlarından bile önce gelirsiniz. Önce sizin iyi olmanızı, sizin gülmenizi ve mutlu olmanızı ister.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X