Bir gecede kurulan baz istasyonu mahalleliyi ayağa kaldırdı 

Mudanya Halitpaşa Mahallesi sakinleri gece yarısı saha karşı ‘Cumhurbaşkanı’nın Bursa ziyareti için geçici olarak yapılıyor’ denilerek bir gecede apar topar kurulan baz istasyonuna tepki gösterdi. 

Bir gecede kurulan baz istasyonu mahalleliyi ayağa kaldırdı 

Halitpaşa Mahallesi Yumurtatepe Caddesi ile 119. Sokağın kesiştiği alanda Mudanya Belediyesi tarafından park alanı olarak ayrılan arsa üzerinde 3 Ağustos gece saat 01:00 de vinç yardımı ile baz istasyonu kurulduğunu gören mahalle sakinleri olaya müdahale etmek için polis çağırdı ve çalışmayı durdurdu.

Ancak aynı gün sabaha karşı 05:00 de aynı ekip tekrar gelerek baz istasyonu kurulumuna devam etti. Mahalle halkının tekrar polis çağırmasına rağmen ekipler, ‘Baz istasyonunun Cumhurbaşkanı’nın Bursa ziyareti için geçici olarak yapıldığı’ belirterek kurulumu tamamladı.

Ekiplerin yalan söylediğini ve baz istasyonunun kalıcı olduğunu belirten site sakinleri, daha sonra arsa sahibi, Mudanya Belediyesi ve CİMER’e baz istasyonunun kaldırılması için dilekçe ile başvuruda bulundu.

Yaptıkları başvurunun yanında baz istasyonu önünde toplanarak olayı protesto eden site sakinleri, bu işin peşini bırakmayacaklarını söylediler.

Baz istasyonunu istemediklerini vurgulayan vatandaşlar, yetkililerin gerekeni yapmasını istediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X