Biraz daha sabır!

1.Lig hedefine adım adım yaklaştıklarını söyleyen İnegölspor Başkanı Münür Kanar, ‘Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıyoruz’ dedi.

Biraz daha sabır!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve 43 puanla 6. sırada bulunan temsilcimiz İnegölspor’da işler yolunda gitmeye başladı. Kulüp Başkanı Münür Kanar, ‘Kocaeli Birlik deplasmanından bir puanla döndük. Yenemiyorsanız yenilmeyeceksiniz. Sarıyer maçını kazanmak için çalışmalarımız sürüyor. Okan Deniz haricinde sakat futbolcumuz yok. Bu haftaki maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıyoruz. Bir üst lige çıkacağız. Bu konuda biraz daha sabır gerekiyor. Hedefimizi ulaşacağımıza inanıyorum’ diye konuştu.

DESTEK BEKLİYORUZ

Sponsor konusuna da değinen Başkan Münür Kanar, İnegöllü işadamlarında destek gördüklerini belirterek, şöyle devam etti:

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’tan destek istiyoruz. Şu an desteğini esirgemiyor ancak biraz da fazla destek istiyoruz. Çevremizden aldığımız destek ise yeterli değil. İnegölspor’u Spor Toto 1.Lig’e çıkarmak için daha fazla desteğe ihtiyacımız bulunuyor. Bu konuda herkesin taşın altına eline koymasını bekliyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X