Biraz hassasiyet lütfen!

Şampiyonluk yaşayan 5 kulübün divan başkanları Özlüce’de biraraya geldi. İdris Sevinç, Vefa Küçük, Tevfik Yamantürk ve Ali Sürmen Türk futboluna çağrıda bulunarak sağduyu mesajı verdi.

Biraz hassasiyet lütfen!

Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşmış kulüplerin divan kurulu başkanları, bu kez Bursa’da bir araya geldi. Bursaspor Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç’in ev sahipliğinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmaya Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk ve Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen katıldı. Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu’nun ise yurtdışında olduğundan ötürü katılamadığı öğrenildi.

BİZİM AMACIMIZ BELLİ 

Divan kurulu başkanları olarak daha önce de bir araya geldiklerini ve bu birlikteliğin de süreceğine işaret eden Bursaspor Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç, ‘Birlikteliğimizin altında yatan ana amacımız Fair-Play ruhudur. Tabii tatlı bir rekabet var ve bu rekabet olacak. Bunun yanında karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve özveri, bunun ortaya çıkardığı bir şölen spor müsabakaları. Ülkenin tüm insanları olarak eğer spora bu şekilde bakabildiğimiz takdirde işte o zaman ülke olarak da, Türk sporu, futbolu olarak da tüm spor dallarında iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum’ dedi.

BİRBİRLERİNİ SUÇLUYORLAR

Divan başkanları olarak güzel sohbetler ettiklerini dile getiren Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ise, kulüp başkanlarının bu hassasiyeti göstermediğini belirtti. Küçük, ‘Her maçtan sonra bir takım şikayetler oluyor. Başkanlar, spordan sorumlu yöneticiler ve diğerleri nedense maçı sahada başlayıp bitirmiyorlar, bir hafta boyunca da saha dışında karşılıklı beyanatlarla, karşılıklı suçlamalarla gündemi işgal ediyorlar’ diye konuştu.
Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk ve Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen de, Türk futbolunda fair play ruhunun hakim olması gerektiğinin altını çizdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X