Biz ne havalarda oynadık

Samet Aybaba hakemin erteleme kararını eleştirdi.

Biz ne havalarda oynadık

Aybaba ‘Bize göre engelleyici bir şey yoktu. Biz ne havalarda top oynadık. Hoca için de avantajdı ne güzel görmüyorlardı. Mazereti hazırdı’dedi.

Teknik Direktör Samet Aybaba, iptal kararına anlam veremediğini söyledi. Aybaba ‘Hoca bize göremediğini söyledi. Tipinin gözüne geldiğini söyledi. Biz oynayalım istedik. Bize göre engelleyici bir şey yoktu. Biz ne havalarda top oynadık. Hoca için de avantajdı ne güzel görmüyorlardı. Mazereti hazırdı. Ne güzel havaydı’ dedi. 

Bugün de zor

Maçın oynanmasının yine tehlikede olduğunu ifade eden Aybaba, ‘Biz araştırdık. Yarın da (bugün) oynanması zor maçın. Kar yağışı daha yoğun gibi. Bu maça hazırdık. Oyuncularım kararla sarsıldı’ diye konuştu. 

Bursa futbol sevgisini kaybetmiş 

Aybaba, VAR sisteminden de dert yandı. Tecrübeli teknik adam, ‘Biz 9 puan kaybettik. Biz çok etkilendik. Hakem golü verdi vermediye bağlıyorlar. Biz o an ne yaşıyoruz. Kazandık derken kaybettik, kaybettik derken kazandık oluyor. En genç takıma oluşturduk. 25 milyondan 13 milyon Euro’ya düşürdük.

Ama bu sezon futbol şansı hiç yanımızda olmadı. Bursa şehri futbol sevgisini kaybetmiş. Her şeyi eleştiriyorlar her şeyi. Oyuncularımız da zor süreç geçiriyor. Yusuf’a da yükleniyorlar. Ama benim oyuncum da profesyonel. El kol hareketi yaparak beni çıkarın demek hoş olmadı. Taraftarın yaptığı ne kadar hoş değilse Yusuf’un da yaptığı hoş değil’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X