Biz taraftarla güçlüyüz!

Karabükspor karşılaşmasını kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Harun, ‘Şimdi sırada Konya var. Taraftarımızı bu maçta yine yanımızda görmek istiyoruz’ dedi.

Biz taraftarla güçlüyüz!

Karabükspor deplasmanında yaptığı kurtarışlarla 3 puanda önemli bir katkısı bulunun Kaptan Harun Tekin, çok kritik bir maçı kazandıklarını söyledi. Karabükspor’un ligden düşmesine karşın iyi mücadele ettiğini belirten Harun Tekin, ‘Bizim üzerimizde büyük bir baskı ve stres var.

Büyük bir takımın formasını giyiyoruz. Bu takımla buralarda olmak bizim için ayrı bir stres oluyor. Karşımızda da rahat bir takım olduğu için biraz zor oldu’ diye konuştu.

Rakibe saygısızlık olurdu

Taraftarların kendilerini her yerde desteklediğini ifade eden başarılı file bekçisi, ‘Taraftarımız her zaman arkamızdalar. Yine tribünü doldurdular. Penaltıyı benim atmamı istediler ama rakibe saygısızlık olurdu.

Benim işim penaltı atmak değil. Onlara da saygı duyuyorum. Benim işim gol kurtarmak, takıma yardımcı olmak. Bu galibiyet bize büyük moral oldu. Taraftarımız kendilerine ayrılan yeri doldurdu. Onlara teşekkür ediyoruz’ dedi.

Yenip rahatlayacağız

Kalan haftalarda hiçbir maçın kolay olmadığını anlatan Harun, şunları söyledi: ‘Konyaspor daha zor durumda. 3 puan alırsak rahatlarız diye düşünüyorum. O maça yoğunlaşmış durumdayız.

İnşallah rahat bir şekilde geçeriz. Biz evimizde her zaman taraftarımızla güçlüyüz. İnanıyorum ki stadı dolduracaklar ve bizi sonuna kadar destekleyecekler. Biz de onlara 3 puanı hediye edip, kalan haftalarda ligi rahat şekilde tamamlayacağımızı düşünüyorum.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X