Bizi bekleyen 600 bin çalışan var

Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, 206 binden fazla üyeye sahip olduklarını kaydetti.

Bizi bekleyen 600 bin çalışan var

Arslan, 24 Ocak’ta Hizmet-İş Sendikasının kuruluşunun 40’ıncı yılını kutlayacaklarını ifade etti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca geçen yılın temmuz ayında yayımlanan istatistiklere göre, Hizmet-İş’in 206 bini aşkın üyesiyle Türkiye’nin en fazla üyeye sahip işçi sendikası olduğunu anlatan Arslan, şöyle devam etti: ‘’Türkiye’nin en büyük işçi sendikası olan Hizmet-İş’in bölgemizin de en büyük sendikası olmasını hedefliyoruz. ‘Genel işler’ iş kolunda 1 milyondan fazla çalışan var. Bunların 400 bininin örgütlü olduğunu göz önünden bulundurursak geride bizi bekleyen 600 bin çalışan var demektir. İş kolumuzda örgütlü olmayan çalışanları da sendikamızın bünyesine katarak hedeflerimize ulaşabiliriz. Bu hedefler, gerçekleşebileceğine inandığımız ve gerçekleşmesi mümkün olan hedeflerdir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X