Botanik doldu taştı!

Geniş katılıma sahne olan organizasyonda sporcuların kürsü mücadelesi nefes kesti. 398 sporcunun kayıt yaptırdığı Okullar-Kulüpler Atatürk Kros İl Birinciliği yine birbirinden heyecanlı yarışlara sahne oldu.

Botanik doldu taştı!

RECAİ UYSAL

Okullar-Kulüpler Atatürk Kros İl Birinciliği yine büyük heyecana sahne oldu. Botanik Park Kros Parkuru’nda gerçekleştirilen organizasyonda 398 sporcu kürsüye çıkma mücadelesi verdi.

Yarışlarda 64 sporcunun kayıt yaptırdığı küçük kızlarda Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaoukulu’ndan Eda Özrodop birinci olmayı başardı. Yarışta takım halinde Sakarya Ortaokulu birincilik kupasının sahibi olurken, Şht. Yunus Yılmaz Ortaokulu ikinci, Şht. Öğr. Mahmut Çatalkaya Ortaokulu da üçüncü oldu. 68 sporcunun kayıt yaptırdığı küçük erkeklerde ise Osmangazi Belediyesporlu Türker Bahar 7.48’lik derecesiyle birinciliği kaptırmadı. 

ZİRVEYİ KAPTIRMADILAR

Küçük erkeklerde tamı halinde ise Şehit Doğan Sevinç Ortaoukulu birinci olmayı başardı. Şht. Öğr. M. Çatalkaya Ortaokulu’nun ikinci olduğu yarışta Şht. Yunus Yılmaz Ortaokulu da üçüncü sırada yer aldı. Yıldız erkeklerde 70 sporcu kayıt yaptırırken, Osmangazi Belediyesporlu Muhammed Diyar Tunç 9.52’lik derecesiyle ilk sırayı aldı. Yıldız erkeklerde Şehit Doğan Sevinç takım halinde birinci olurken, Şht. J. Er Bahadır Aydı Ortokulu ikinci, Turgut Yılmazipek YBO da üçüncü sırada yer aldı. 63 sporcunun kayıt yaptırdığı yıldız kızlarda Şht. Doğan Sevinç Ortaokulu’ndan Ayça Beren Demiralay 7.29’luk derecesiyle birincilik kürsüsüne çıkarken, takım halinde Şht. Öğr. M. Çatalkaya Ortaokulu zirveyi kaptırmadı.

KÜRSÜ SAVAŞI

Yıldız kızlarda ikinci Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu, üçüncü ise Özel ERA Okulları oldu. 84 sporcunun kayıt yaptırdığı genç erkeklerde BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi’nden Yunus Çalışkan 13.23’lük derecesiyle birinci olmayı başardı. Genç erkeklerde BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi birinci, Gemlik Belediyespor ikinci ve Şh. Ömer Halisdemir MTAL de üçüncü oldu. 49 sporcunun kayıt yaptırdığı genç kızlar yarışında ise Ergiağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Pervin Miray Kutlay 10.08’lik derecesiyle birinci olmayı başardı. Gemlik Belediyespor’un takım halinde birinci olduğu genç kızlarda Erginağaç MTAL ikinci ve BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi de üçüncü sırayı aldı.

 

Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu Botanik Park Kros Parkuru’nda gerçekleştirilen yarışlarda küçük ve yıldız erkeklerde takım halinde birinci olurken, yıldız kızlarda ikincilik kürsüsüne çıktı ve günün başarılı okulları arasında yerini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X