Bozbey: Her yer eşit olacak 

Mustafa Bozbey, “Kenti, paydaşlarla birlikte doğru bir şekilde planlayarak, sorunların üstesinden geleceğiz. ‘Yolun altı ve üstü’ diye bir kavram kalmayacak. Her yer eşit olacak” dedi.

Bozbey: Her yer eşit olacak 

Yıldırım ve Nilüfer’de vatandaşlarla buluşan Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Kenti, paydaşlarla birlikte doğru bir şekilde planlayarak, sorunların üstesinden geleceğiz. ‘Yolun altı ve üstü’ diye bir kavram kalmayacak. Her yer eşit olacak” dedi.

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, hafta sonunda Nilüfer ve Yıldırım’ın çeşitli mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ve Millet İttifakı Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun ile birlikte Millet, Arabayatağı, Hacivat, Mimar Sinan ve 75. Yıl Mahalleleri’nde dernek ve kıraathane ziyaretleri gerçekleştiren Bozbey, Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem ile birlikte de Görükle’deki Rıza Aga Mübadele Kahvesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

ÖNCELİK ÇOCUKLAR VE GENÇLER…

Hem projelerini paylaştığı, hem de vatandaşları dinlediği ziyaretlerde, yapılacak her hizmetin karar süreçlerinde halkın görüşlerinin olacağını belirten Bozbey, önceliği gençlere ve çocuklara vereceklerini söyledi. Bozbey, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi kaybediyoruz. Onları kazanmalı, kucaklamalıyız. Yeşil alan, park, sosyal, kültürel ve sportif tesis eksikliğini gidereceğiz. İnsan odaklı projeler sayesinde gençler ve çocuklar, farklı yollara değil; kültüre ve spora yönelecek” dedi.

DOĞRU PLANLAMA…

Ulaşım ve kentsel dönüşüm konularına da değinen Bozbey, “İşe kenti doğru planlayarak başlayacağız. Böylece hizmet ve projeler de insan odaklı olacak. Kentsel dönüşümü de vatandaşların haklarını koruyarak yapacağız. 31 Mart’tan itibaren Bursa, yeşil ve tarihi kimliğine yeniden dönüşecek. Bugüne kadar hizmetten yoksun olan yerlere daha fazla dokunarak dengeyi sağlayacağız. ‘Yolun altı ve üstü’ diye bir kavram kalmayacak. Her yer eşit olacak. Ulaşımda ise Bursa’yı, kentin her mahallesinden geçen ve insanların yaşadığı noktalarda istasyonların olduğu bir metro sistemiyle buluşturacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X