Bozbey’den kentsel dönüşüm sorunlarının çözümü için destek

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Esentepe Mahallesi’nde muhtar Hacı Özkan ve vatandaşlarla biraraya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Bozbey’den kentsel dönüşüm sorunlarının çözümü için destek

Muhtar Özkan’dan mahallede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Bozbey, Bursa’nın genelinde kentsel dönüşüm konusunda yaşanan sıkıntıların her geçen gün arttığına dikkat çekti. 

Kentsel dönüşüm konusunda bölgede yaşanan sorunların çözümü için gereken desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayan Bozbey,  “Vatandaşlarımız,  bazı sitelerin yıkıldığını ve müteahhittin yasal bir çözüm bulamadığı için inşaata başlayamadığını bizlere ilettiler.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın bu konuda ne kadar duyarlı olduğunu biliyoruz. Bir an önce etkin adımlar atılmasını bekliyoruz. Bazı parsellerde kamu alanı ayrılarak bu sorunların bir an önce çözülmesi gerekiyor. Aksi takdirde kentsel dönüşüm mağdurları listesi kabarıyor. Bu noktada sayın Aktaş ve meclis üyesi arkadaşlarımızın çözüm bulma konusunda adım atmalarını bekliyoruz. Eğer böyle giderse bu kent yaşanılamaz hale gelecek. Bundan böyle de bu tür anlayışa izin verilmemesi gerekiyor. Kent yöneticilerinin kenti kirletmeden bu konularda çözüm üretme gibi sorumluluğu var. Bize düşen ne varsa katkı sunmaya, taşın altına elimizi koymaya hazırız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X