Bravo sana hocam

İnegöl Vehbi Koç İlkokulu’nda görev yapan öğretmen Metin Yüksek öğrencileriyle birlikte Erzurumspor karşılaşmasını takip etti. 

Bravo sana hocam

Bursaspor-Erzurumspor karşılaşmasının sürpriz misafirleri vardı. Yeşil beyazlı renklere sevdalı ve İnegöl Vehbi Koç İlkokulu’nda görev yapan öğretmen Metin Yüksek öğrencileriyle birlikte karşılaşmayı takip etti. Öğrencilerine Bursaspor sevgisini her zaman aşılamaya çalışan Metin Hoca, büyük alkış aldı. Devre arasında Başkan Mesut Mestan ve yöneticilerinde ilgi gösterdiği öğrenciler büyük bir heyecan yaşadı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Metin Yüksek ‘Bizler, Bursaspor sevgisini sıra sıra, sınıf sınıf, okul okul yaymaya çalışan öğretmenleriz..Bir BEH(Bursasporlu Eğitimciler Hareketi) üyesi olarak yola devam ediyoruz…’dedi. Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak da Metin Hoca’ya teşekkür etti. Koşukavak’ Metin hocam, siz başta olmak üzere tüm hocalarıma ve o güzel öğrencilerinize sonsuz teşekkürler’dedi. 

3852040-efk3nqvwoaukfnl__64952.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X