BTK’dan kariyer günleri

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından düzenlenecek BTKariyer Günleri’nde öğrenciler, bilişim sektörü liderlerinin kariyer öykülerini dinleyerek kendilerine yol haritası belirleyecek.

BTK’dan kariyer günleri

BTK tarafından sektör liderlerinin ilham verici kariyer öykülerini anlatacakları etkinlik, ‘Dinlenesi Hikayeler’ temasıyla 10 Ocak’ta düzenlenecek.

Söz konusu etkinlikte, BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan’ın moderatörlüğünde Turkcell Üst Yöneticisi (CEO) Kaan Terzioğlu, Vodafone Üst Yöneticisi Colman Deegan ve Türk Telekom Üst Yöneticisi Paul Doany ile ilk program gerçekleştirilecek.

BTKariyer Günleri, iş hayatına henüz başlamamış öğrencilere, kariyer planlama, geleceğe yönelik yol haritası oluşturma, staj ve istihdam olanakları hakkında detaylı bilgi edinme imkanının yanı sıra telekomünikasyon sektörünün liderlerini yakından tanıma fırsatı sunacak. Şirketlerin insan kaynakları direktörleri de kurumlarını tanıtmak ve kariyer imkanları paylaşmak için katılımcılarla buluşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X