BTSO’dan 15 günde 30 bin kişiyle iftar

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından ‘Ramazanda Birlikte Olalım’ temasıyla düzenlenen ‘İftar Sofraları’ 15 günde 30 bin Bursalı vatandaşı ağırladı.

BTSO’dan 15 günde 30 bin kişiyle iftar

BTSO’dan yapılan açıklamada, Oda tarafından geleneksel hale gelen iftar sofraları, ramazan ayında Bursalıları buluşturmaya devam ediyor. Bursalı hayırsever iş insanları ve kurumların destekleriyle hazırlanan BTSO İftar Sofraları, Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanı ve Osmangazi İlçesi Pınarbaşı Meydanı’nda vatandaşları ağırlamaya devam ediyor.

6 yıldır yaklaşık 400 bin Bursalıyı İftar Sofraları’nda buluşturan BTSO, bu yıl da 15 gün boyunca 30 bin kişiyi aynı sofrada buluşturdu. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, söz konusu organizasyonla şimdiye kadar 400 bin vatandaşı aynı masada buluşturduklarını söyledi.

Burkay, ‘’Her akşam iş insanlarımız ve kurumlarımızın destekleriyle kurduğumuz iftar sofralarımız, hemşehrilerimizi bir araya getiriyor. Yardımlaşma ve dayanışma kültürünün sergilenmesi adına güzel bir örnek oluşturan iftar sofralarımıza katkı sunan iş dünyası temsilcilerimize ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X