Bu fotoğrafı paylaştı ilçe karıştı

Aydun’ın Didim İlçesi’nde yaşayan 32 yaşındaki Ali Çakır’ın bir elinde liste diğer elinde büyük ikramiyenin numaralarının bulunduğu bileti tutuğu fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaşması heyecan yarattı.

Bu fotoğrafı paylaştı ilçe karıştı

Bir süre sonra iki ayrı video yükleyen Çakır, amacının sadece şaka yapmak olduğunu biletin de sahte olduğunu duyurdu.

Milli Piyango çekilişine iki çeyrek biletin isabet ettiği Aydın’da; demir doğrama işiyle uğraşan, evli ve iki çocuk babası Ali Çakır’ın sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaştığı fotoğraf heyecan yarattı.

Talihlilerin kim olduğunu merak eden Aydınlılar, Didimli Çakır’ın bir elinde listeyi diğer elinde büyük ikramiyenin numaralarının bulunduğu biletli fotoğrafını ve altındaki “Benim ortiye çıktı iyi günlerde harcarız umarım” notunu görünce ilk talihlinin ortaya çıktığını sandı. Ali Çakır’ın biletli fotoğrafı, diğer kullanıcılar tarafından kısa sürede birçok kez paylaşıldı. Bir süre sonra fotoğrafı kaldıran Çakır, şaka yaptığını belirttiği iki ayrı videoyu paylaştı.

ÖZÜR DİLEDİ

Özür dileyen Çakır, paylaştığı ilk videoda, “Milli Piyango ile alakalı bir şaka yapalım dedik. Zengin filan değilim, bana çıkmadı. Paylaşımım sonrası telefonlarım susmuyor, kilitlendi. Lütfen beni aramayın, vallahi billahi ben değilim” dedi. Çakır, ikinci video paylaşımında “Benim tabiatım komple şaka. Ama harbi harbi şaka yaptım ben. Şimdi de milleti kendime inandırmaya çalışıyorum. Zengin filan olmadım. Olsam burada ne işim var zaten. Şimdiye çoktan kaçmıştım. Herkesten özür diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X